Пецо Димоски - Опинчарот Пецо Димоски – Опинчаро

Пецо Димоски – Опинчаро

Повеќе
Марио Падрони Марио Падрони

Марио Падрони

Повеќе
Милан Димоски - Кладенски Милан Димоски – Кладенски

Милан Димоски – Кладенски

Повеќе
Методија Андонов - Ченто Методија Андонов – Ченто

Методија Андонов – Ченто

Повеќе
Коле Чашуле Коле Чашуле

Коле Чашуле

Повеќе
Септември 1944: Проглас по повод капитулацијата на бугарија Втора светска војна

Втора светска војна

Повеќе