Прилепски шофери: Владо Шиптаро, Киро Базерко, Иге, Мендо Бојко, Иванче и Коле Москов... Прилепски камионџии

Прилепски камионџии

Повеќе
Список на пристигнати патници од Македонија во Њујорк на ден 30 Април 1905 година... Шетани луѓе

Шетани луѓе

Повеќе