1936: Во работилницата кај Пројко шнајдерот Шнајдерски еснаф

Шнајдерски еснаф

Повеќе
29 ноември 1953: Реклама и честитка од ГП „1 Мај“... Комерцијални честитки и реклами

Комерцијални честитки и реклами

Повеќе
Во „Моноверзал“. „Моноверзал“

„Моноверзал“

Повеќе