Милорад Илиќ-Бели Милорад Илиќ – Бели

МИЛОРАД ИЛИЌ – БЕЛИ

Повеќе
1950: ФК Прилеп ФК „Прилеп“

ФК „Прилеп“

Повеќе
24 декември 1950: „Победа“ - „Работнички“ (Скопје) 3:3 ФК „Победа“, 1950-1959

ФК „Победа“, 1950-1959

Повеќе