1970: Литературна секција при ОУ „“Свети Климент Охридски ОУ „Свети Климент Охридски“, секции

ОУ „Свети Климент Охридски“, секции

Повеќе
Учебна 1908/09: Ученици од IV одделение Непознати училишта и генерации

Непознати училишта и генерации

Повеќе
Знаменце од РК „Тутунски Комбинат“ РК „Тутунски Комбинат“

РК „Тутунски Комбинат“

Повеќе