2002 година: Членовите на БК „Прилеп“ сликани со Џумерко како почесен член на клубот Боксерски клуб „Прилеп“

Аматерскиoт боксерски клуб „Прилеп“

Повеќе
31 мај 2014: Професионален бокс спектакал во Прилеп... Профи бокс

Профи бокс

Повеќе