1987: Благоја Спиркоски - Џумерко со својата миленичка - ќерката Марија, сопругата Кица и синот Јовче Интервју со Благоја Спиркоски – Џумерко: „Силував една малолетна брава“

Интервју со Благоја Спиркоски – Џумерко во „Екран“

Повеќе