Прилепски чупи - шнајдерки... Терзискиот еснаф

Терзискиот еснаф во Прилеп

Повеќе
1936: Во работилницата кај Пројко шнајдерот. Шнајдерски еснаф

Шнајдерски еснаф

Повеќе
© 2011/12 dbmc