Учебна 1892-1893: Дасакали при централно машко училиште во Прилеп Даскали

Даскали

Повеќе
1928: Маркици издадени од МПО од САД со чија продажба се собирале средства за функционирање на организацијата Филателија

Филателија

Повеќе
Сет на значки од „Кондураџиска радња, Петревски Аце“ Значки, амблеми, грбови…

Значки, амблеми, грбови…

Повеќе