Годините на Втората светска војна: Младинци на планинарење... Планинарство

Планинарството

Повеќе
1917: Манастирот Успение на Пресвета Богородица - Трескавец ... Манастир „Успение на Пресвета Богородица“ – Трескавец

Манастир „Успение на Пресвета Богородица“ – Трескавец

Повеќе