Д-р Ѓорѓи Дудев (1905-1957) Ѓорѓи Дудев (1905 – 1957)

Д-р Ѓорѓи Дудев

Повеќе
1917: Пред воената болница 210 во Прилепските касарни Здравство

Здравството во Прилеп

Повеќе
„Прилеп“... Прилепски времеплов

Прилепски времеплов

Повеќе