11 март 1966: „Коприва“ Коприва

Хумористично – сатиричната рубрика „Коприва“

Повеќе
Живко Козар: „Ново бојно поле“ Спортски карикатури

Спортски карикатури

Повеќе
Живко Козар: „Наша работа...“, 1967 година Карикатури

Карикатури…

Повеќе
Живко Козар Живко Козар

Живко Козар

Повеќе
© 2011/12 dbmc