11 март 1966: „Коприва“ Коприва

Хумористично – сатиричната рубрика „Коприва“

Повеќе
Драган Секулиќ: „Пензија“, 1966 година Драган Секулиќ

Драган Секулиќ

Повеќе
Живко Козар: „Наша работа...“, 1967 година Карикатури

Карикатури…

Повеќе
ВИС „Електрони“ фотографирани на балконот во хотел „Молика“, 1966... ВИС „Електрони“

ВИС „Електрони“

Повеќе
© 2011/12 dbmc