Фреска над влезот во црквата во манастирот Архангел Михаил... Манастир „Свети Архангел Михаил“ во Варош – Фрескоживопис

Манастир „Свети Архангел Михаил“ во Варош – Фрескоживопис

Повеќе
Крал Волкашин... Крал Димитрија Волкашин

Кралот Димитрија Волкашин

Повеќе