10 февруари 1913: Разгледница од Прилеп испратена во с. Селевац, Смедеревска Паланка (Србија) Разгледници од Прилеп

ГАЛЕРИЈА: Разгледници од Прилеп

Повеќе
Старата чаршија во годините на Првата светска војна... Градскиот саат

Градскиот саат

Повеќе