Црква „Вознесение Христово“, село Тополчани Црква „Вознесение Христово“, село Тополчани

Црква „Вознесение Христово“, село Тополчани

Повеќе
Црква „Вознесение Христово“, село Кален. Црква „Вознесение Христово“, село Кален

Црква „Вознесение Христово“, село Кален

Повеќе
Сателитска снимка од Полчиште... Полчиште

Полчиште

Повеќе