Alkanna noneiformis Grisebach, пронајдена во Мариово во 1887 година од германскиот ботаничар August Grisebach Alkanna noneiformis Grisebach (Ајважива)

Alkanna noneiformis Grisebach

Повеќе
Метална индустрија „Металец“. Метална индустрија „Металец“

Метална индустрија „Металец“

Повеќе