2002 година: Членовите на БК „Прилеп“ сликани со Џумерко како почесен член на клубот Боксерски клуб „Прилеп“

Аматерскиoт боксерски клуб „Прилеп“ е формиран во 2001 година од Иле Нешковски и Бранко Илиески, поранешни боксери на БК „Пелистер“ од Битола. Тренинзите се одржувале во салата на ОУ „Гоце Делчев“ и во салата на МЗ „Рид“.

Повеќе
Драги Башески... Драгољуб Башески

Драги Башески

Повеќе