ФК „Ударник“ пред натпреварот со ФК „Питу Гули“ (5:1), одигран на 9 март 1952... ФК „Ударник“

ФК „Ударник“

Повеќе
24 декември 1950: „Победа“ - „Работнички“ (Скопје) 3:3 ФК „Победа“, 1950-1959

ФК „Победа“, 1950-1959

Повеќе