Тикет од кутија со тутун од фабриката за дробен тутун „Цепелин“ на Алекса Лепавцов Прилепските цигари

Брендови на цигари и тутун со потекло од Прилеп

Повеќе
1986: Младинките на „Тутунски Комбинат“ во Западна Германија, со својот домаќин од Манхајм ЖРК „Тутунски Комбинат“ – Младинки

„Тутунски Комбинат“ – Младинки

Повеќе