Прота Пано Мицев. Прота Пано Мицев

Прота Пано Мицев

Повеќе
Параклис „Свети Георгиј“, село Беловодица. Параклис „Свети Георгиј“, село Беловодица

Параклис „Свети великомаченик Георгиј“

Повеќе
1984: ООЗТ „Електроприлеп“ Електрификација

Електрификација

Повеќе
Црква „Свети Никола“, село Беловодица Црква „Свети Никола“, село Беловодица

Црква „Свети Никола“, село Беловодица

Повеќе
1917: Беловодица... Беловодица

Беловодица

Повеќе
Илија Димоски - Шаторо во својот кабинет, 1991... Илија Димоски – Шаторо

Илија Димоски – Шаторо

Повеќе
Манастирската црква „Свети Георгиј“ во село Беловодица. Манастир „Свети Георгиј“, село Беловодица

Манастир „Свети Георгиј“, село Беловодица

Повеќе