1954: Соколоски Илија, Атанасоски Кирил, Трајкоски Кирил, Драги Ангелески, Ристо Тренкоски, Благоја Келтаноски, Александар Гулески, Методија Костоски, Гога Лашкоски, Орде Ристески и Димитар Лашкоски ФК Победа (1954 година)

ПОРАЗ ШТО БОЛИ…

Повеќе
40те години од минатиот век: СК „Македонија“ СК „Македонија“

СК „Македонија“

Повеќе
1934: СК Хајдук од Прилеп СК „Хајдук“

СК „Хајдук“

Повеќе