Милан Христов Ѓурлуков Милан Христов Ѓурлуков

Војводата Милан Христов Ѓурлуков – Стамболов

Повеќе
Влезницата од првиот меѓународен натпревар на ФК Победа во самостојна Македонија. Фудбалски влезници

Фудбалски влезници

Повеќе
1912: Заземањето на Прилеп Балканските војни 1912-1913

Балканските војни 1912-1913

Повеќе