30те години од минатиот век: Нацрт план за „модерна сушница за дуван Тип-Е“

Оригинален нацрт план за „модерна сушница за дуван Тип-Е“

Оригинален нацрт план за „Модерна сушница за дуван ТИП-Е“ изработен во 30те години од минатиот век од Милан Маленица и А. Смоле за потребите на Сојузот на аграрни заедници – Скопје…

Нема Коментари

Коментирај