Ученици при прилепската гимназија...

Творби од споменарот на Тодорка Димеска од 1945/46 година

Споменарот на Тодорка Димеска од 1945/46 година
Во овој пост се преставени творби од споменарот на Тодорка Димеска од 1945/46 година, ученичка во IIIб клас при Вишата гимназијата „Мирче Ацев“

ПОСТОТ Е ВО ИЗРАБОТКА…

Нема Коментари

Коментирај