Заедничка фотографија (табло) на фудбалерите на СД „Гоце Делчев“.

СД „Гоце Делчев“ 1945-1950

СД „Гоце Делчев“1945- 1950
ПОСТОТ Е ВО ИЗРАБОТКА….

Нема Коментари

Коментирај