1957: РК „Победа“

РК „Победа“

РК „Победа“

РК „Победа“, 1957: Одлево надесно стојат: Орде Николоски, Љупчо Глигороски, Раде Митрикески-Чадико, Миќо Тутуновиќ, Миле Тодороски-Цвејо, Љупчо Велјаноски-Цапе и Аце Мирчески.

Клечат: Кирил Стојаноски-Нец, Борис Ночески-Мујо и Петар Михајлоски-Бојата.

Нема Коментари

Коментирај