Сезона 1997/98: РК „Пегаз“

РК „Пегаз“

РК „Пегаз“


Екипата на РК „Пегаз“, сезона 1997/98 година:

Илија Богданоски, Игор Аризанкоски, Оливер Димитриоски, Влатко Атанасоски, Звонко Петрески, Златко Илиоски, Илчо Колески, Горан Атанасоски, Љупчо Паноски, Андријано Котески, Игор Димоски, Зоран Здравески, Кире Доклески и Оливер Ристески.

Нема Коментари

Коментирај