Пецо Димоски - Опинчарот

Пецо Димоски – Опинчаро

Пецо Димоски – Опинчаро од Прилеп, командир на заштитното одделение на прилепската партизанска болница.

Нема Коментари

Коментирај

© 2011/12 dbmc