4 август 1903: Разгледница со печат од Рагаз (Швајцарија)

Разгледници од приватните колекции…

Разгледници од приватните колекции…

Во овој албум се претставени ретки разгледници и фотокартички од колекцијата на www.oldprilep.com и од приватните колекции на нашите сограѓани…

Нема Коментари

Коментирај

© 2011/12 dbmc