Мај 1972: „Распеани Прилепчани“ на снимањето на серијалот  „Распеани градови“

Оркестар „Распеани Прилепчани“

Оркестар „Распеани Прилепчани“
ПОСТОТ Е ВО ИЗРАБОТКА…

Нема Коментари

Коментирај