РК „Пегаз“, сезона 1997/98...

РК „Пегаз“

РК „Пегаз“

За екипата на РК „Пегаз“, 1997/98 година настапуваа: Илија Богданоски, Игор Аризанкоски, Оливер Димитриоски, Влатко Атанасоски, Звонко Петрески, Златко Илиоски, Илчо Колески, Горан Атанасоски, Љупчо Паноски, Андријано Котески, Игор Димоски, Зоран Здравески, Кире Доклески и Оливер Ристески.

Нема Коментари

Коментирај

© 2011/12 dbmc