1959: Ракометната екипа на воените лица при Гарнизонот во Прилеп...

Ракометната екипа на воените лица

Ракометната екипа на воените лица при Гарнизонот во Прилеп, 1959 година: Дане Ивезиќ, Бранко Кенфеља, Раде Ниневски, Иван Хорват, Симо Бечиќ, Вјекослав Милин, Раде Миличевиќ, Милош Аранѓеловиќ, Маријан Крамариќ, Томо Миличевиќ и Антон Мијач.

Нема Коментари

Коментирај

© 2011/12 dbmc