Ќерките од Милан и Рајна Спуренковци со внуците, 1939...

Спуренковци

Спуренковци

3 коментари

 • prilepetno February 29, 2012

  И јас сум Спуренкоски, само кажете ми како се вика нивниот дедо? Односно дали таткото на Милан се вика Тасе??? :)

  Respond
 • CrnorizecHrabar March 1, 2012

  Тоа ќе треба ти да ни кажеш! И дај испрати некоја слика стара, да не биди само оваа овде. Не ја личи вака сама. Поздрав!

  Respond
 • mixajlo March 2, 2012

  Слободно можи да користи линкот испрати пост, преку него можи да испрати слика, за полесно. Поздрав

  Respond

Коментирај

© 2011/12 dbmc