Семејството на Петре Орданов Митрикески, 1953...

Митрикевци

Митрикевци

2 коментари

 • Lidija August 31, 2017

  Baba mi poteknuva od Mitrikevci,mnogu mi e drago sto postoi stranava. Sekoja vi cest za sobranite podatoci…….

  Respond
  • PSF September 3, 2017

   Ви благодариме… Доколку имате било какви податоци или фотографии поврзани со семејството Митрикевци, со задоволство би ги објавиле овде.

   Respond

Коментирај

© 2011/12 dbmc