Фамилијата на Димко Пиварот со првиот браумајстор од Чешка (И неговата сопруга), кој ја донел технологијата и културата за правење пиво во Прилеп.

Чаловци

Чаловци

Нема Коментари

Коментирај

© 2011/12 dbmc