Ученици од III одделениe од ОУ Кире Гаврилоски - Јане со учителот Атанас Петрески во посета на зоолошката градина

Прилепската зоолошка градина

Прилепската зоолошка градина
ПОСТОТ Е ВО ИЗРАБОТКА…

Нема Коментари

Коментирај