Црква „Вознесение Христово“, Волково Село.

Црква „Вознесение Христово“, Волково Село

Црква „Вознесение Христово“, Волково Село

Темелите за црквата „Вознесение Христово“ во Волково Село се поставени и осветени на 17 јули 2006 година од Митрополитот Преспанско-пелагониски господин Петар.

Црквата е во фаза на градба.

Нема Коментари

Коментирај

© 2011/12 dbmc