Црква „Воведение на Пресвета Богородица“, село Средорек.

Црква „Воведение на Пресвета Богородица“, село Средорек

Црква „Воведение на Пресвета Богородица“, село Средорек

Нема Коментари

Коментирај

© 2011/12 dbmc