Црква „Свети Наум Охридски“ (во изградба)

Црква „Свети Наум Охридски“ (во изградба)

Црквата „Свети Наум Охридски“ (во изградба) се наоѓа кај спортската сала „Македонија“, Корзо маало.

Осветувањето на камен-темелникот за градба на оваа црква се одржа на 30 април 2012 година.

Нема Коментари

Коментирај

© 2011/12 dbmc