Благоја Бошкоски - Дабиќ

Благоја Бошкоски – Дабиќ

Благоја Бошкоски – Дабиќ, народен херој, роден на 24 февруари 1919 година во Тризла, Прилеп… Потполковник во ЈНА…

Нема Коментари

Коментирај

© 2011/12 dbmc