Плаката од Пивофестот 2008 година...

Пивофест 2008 година

Пивофест 2008 година
На пивофестот во 2008 година родефилирале околу 100.000 туристи.

Во текот на четирите дена, на 20 штанда се испиени околу 70.000 литри пиво и изедени околу 30 тони скара.

Нема Коментари

Коментирај