Црква „Свети Никола“ – Беровци

Црква „Свети Никола“, село Беровци

Повеќе
2022: Црква „Свети Никола“ во село Беровци Фотографија од Андреј Иваноски

Фотографии од архивата на Фото „Зрак“

Фотографии од архивата на Фото „Зрак“

Повеќе
Фотографија од архивата на Фото Зрак

КК „Гоце Делчев“

Кошаркарскиот клуб „Гоце Делчев“

Повеќе
1949: Женскиот КК „Гоце Делчев“, сликани на Калемегдан, на игралиштето на Црвена Звезда

КК „Центар“

Кошаркарски клуб „Центар“

Повеќе
Декември 1979: Список на членовите на иницијативниот одбор

Стегај заби и молчи!

НАРОДНИ КАЖУВАЊА

СТЕГАЈ ЗАБИ И МОЛЧИ!

(Раскажува Борис Мавровски, од Прилеп, стар 75 години)

Повеќе
Стегај заби и молчи!

Александар Ежов

Александар Ежов

Повеќе
Корица