Домот за деца без родители

Ученичкиот дом и домот за деца без родители

Повеќе
Година непозната: Персоналот и штитеници од ученичкиот дом и домот за деца без родители (денешен катастар)

Грчкото четничко движење во Прилепско

Грчкото четничко движење

Повеќе
Логото на Етники етерија

Црква „Свети Никола“ – Беровци

Црква „Свети Никола“, село Беровци

Повеќе
2022: Црква „Свети Никола“ во село Беровци Фотографија од Андреј Иваноски

Фотографии од архивата на Фото „Зрак“

Фотографии од архивата на Фото „Зрак“

Повеќе
Фотографија од архивата на Фото Зрак

КК „Гоце Делчев“

Кошаркарскиот клуб „Гоце Делчев“

Повеќе
1949: Женскиот КК „Гоце Делчев“, сликани на Калемегдан, на игралиштето на Црвена Звезда

КК „Центар“

Кошаркарски клуб „Центар“

Повеќе
Декември 1979: Список на членовите на иницијативниот одбор