АМД „Прилепец“

АМД „Прилепец“

Повеќе
80-те години од минатиот век: Лепенка за на шофершајбна од АМД Прилепец

Прота Петре Дуков Николоски

Прота Петре Дуков Николоски

Повеќе
Прота Петре Дуков Николоски со презвитерата.

Рок бенд „Гарда“

Рок бенд „Гарда“

Повеќе
Рок бенд „Гарда“

Баба Мита од Миџовци

БАБА МИТА ОД МИЏОВЦИ

Повеќе
Надгробната плоча од баба Мита од Миџовци.

Милан Самак

Милан Самак

Повеќе
Милан Самак

Јордан Поп Костадинов

Јордан Поп Костадинов

Повеќе
Грбот на ВМОРО