Литературно и ликовно катче

Литературно катче

Повеќе
Илија Ристевски: „Орач“, 1946 година

Тутунски комбинат

Тутунски комбинат

Повеќе
Почетокот на 70-те години од минатиот век: Монополот...

Параклис „Свети Трифун“, Склештен мост

Параклис „Свети Трифун“, Склештен мост

Повеќе
Параклис „Свети Трифун“, Склештен мост.

Параклис „Свети Георгиј“, село Беловодица

Параклис „Свети великомаченик Георгиј“

Повеќе
Параклис „Свети Георгиј“, село Беловодица.

Прилепчани во Зографските поменици

ПРИЛЕПЧАНИ ВО ЗОГРАФСКИТЕ ПОМЕНИЦИ

Повеќе
ZOGRAF 01

Мрамор

Мрамор

Повеќе
Црковна слава во Мрамор.