Црква „Свети вмч. Георгиј“, село Сарандиново

Црква „Свети вмч. Георгиј“, село Сарандиново (во изградба)

Повеќе
2015: Осветување темели за црквата.

Црква „Свети Атанас“, село Гостиражни

Црква „Свети Атанас“, село Гостиражни

Повеќе
Црква „Свети Атанас“, село Гостиражни.

АМД „Прилепец“

АМД „Прилепец“

Повеќе
80-те години од минатиот век: Лепенка за на шофершајбна од АМД Прилепец

Прота Петре Дуков Николоски

Прота Петре Дуков Николоски

Повеќе
Прота Петре Дуков Николоски со презвитерата.

Рок бенд „Гарда“

Рок бенд „Гарда“

Повеќе
Рок бенд „Гарда“

Баба Мита од Миџовци

БАБА МИТА ОД МИЏОВЦИ

Повеќе
Надгробната плоча од баба Мита од Миџовци.