Илустрации на Димитар Кондовски за книгата „Дождовни капки“ од Ристо Давчевски

Илустрации на Димитар Кондовски

Повеќе
1964: „Дождовни капки“, илустрација на Димитар Кондовски

Благоја Ристески – Платнар: „Момчето“

Колумна: „Момчето“

Повеќе
Благоја Ристески - Платнар

ОУ „Кочо Рацин“, учебна 2006/07 година

ОУ „Кочо Рацин“, учебна 2006/07 година

Учебна 2006/07: Ученици при ОУ „Кочо Рацин“

СД „Гоце Делчев“ 1945-1950

СД „Гоце Делчев“1945- 1950

Повеќе
Заедничка фотографија (табло) на фудбалерите на СД „Гоце Делчев“.

Оркестар „Распеани Прилепчани“

Оркестар „Распеани Прилепчани“
ПОСТОТ Е ВО ИЗРАБОТКА…

Мај 1972: „Распеани Прилепчани“ на снимањето на серијалот  „Распеани градови“

Прилепски логоа и амблеми

Прилепски логоа и амблеми

Повеќе
1965: „Витаминка“