ФК „Слога“, Лажани

ФК „Слога“, Лажани

Повеќе
ФК „Слога“, Лажани

Црква „Вознесение Христово“, село Вепрчани

Црква „Вознесение Христово“, село Вепрчани

Повеќе
Црква „Вознесение Христово“, село Вепрчани.

Творби од споменарот на Виолета Беличанец 1951/52 година

Споменарот на Виолета Беличанец 1951/52 година

Повеќе
Ученици при прилепската гимназија...

Петар Жешков

Петар Жешков

Повеќе
Проф. д-р академик Петар Жешков

„Кон афирмација како конструктор“

ЗАПИС ЗА ЕДЕН МЛАДЕШКИ НАПОР

КОН АФИРМАЦИЈА КАКО КОНСТРУКТОР

Повеќе
„Кон афирмација како конструктор“

„Зима во прилепската зоолошка градина“

ЗИМА ВО ПРИЛЕПСКАТА ЗООЛОШКА ГРАДИНА

Повеќе
„Зима во прилепската зоолошка градина“