Оркестар „Распеани Прилепчани“

Оркестар „Распеани Прилепчани“
ПОСТОТ Е ВО ИЗРАБОТКА…

Мај 1972: „Распеани Прилепчани“ на снимањето на серијалот  „Распеани градови“

Прилепски логоа и амблеми

Прилепски логоа и амблеми

Повеќе
1965: „Витаминка“

АД „Дрвомонт“

АД „Дрвомонт“

Повеќе
1991: Пред „Дрвомонт“

Благоја Ристески – Платнар: „Уф“

Колумна: „Уф“

Повеќе
Благоја Ристески - Платнар

Референдум 91′ – Општина Прилеп

Референдум 91′ – Општина Прилеп

Повеќе
8 септември 1991: Градоначалникот Илија Димоски - Шаторот гласа на референдумот за независна Македонија

Првиот детски црковен хор

ПРВИОТ ДЕТСКИ ЦРКОВЕН ХОР

Повеќе
1933: Детскиот хор во црквата „Свети Кирил и Методиј“ на Велики Петок